Joi, 14 Decembrie 2017 - PolitiaRutiera.ro

Drumurile cu probleme în România

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că în judeţul Vaslui, circulaţia auto pe DN15D Vaslui – Roman se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la intrarea în localitatea Mărăşeni dinspre Vaslui, din cauza răsturnării pe carosabil a unui tir (încărcat cu topuri de hârtie). Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Se estimează că în aproximativ o oră, traficul în zonă va reveni la normal.

Informăm că pe drumurile naţionale din judeţul Dâmboviţa, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate redusă la aproximativ 100 de metri). Din acest motiv, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, sfătuim conducătorii auto care se deplasează pe aceste artere să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Citeşte mai departe ...

Mort, călcat de tractor

Un muncitor în vârstă de 40 ani, care lucra într-o pădure din zona Tuşnad, a murit miercuri după-amiază după ce a fost călcat de tractorul din care sărise pentru că vehiculul aluneca spre o râpă, conform organelor de anchetă. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.