Miercuri, 14 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

S-au tras focuri de armă în București

Mai multe persoane vor fi audiate la Secţia 7 Poliţie din Capitală, după ce un şofer a semnalat că a fost şicanat în trafic de un alt autoturism, în sectorul 2 din Bucureşti, ulterior, unul dintre ocupanţii vehiculului trăgând cu o armă în direcţia sa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

PARTICIPAREA ȘEFULUI POLIȚIEI ROMÂNE LA CONFERINȚA ȘEFILOR DE POLIȚII EUROPENE

,,Consolidarea securității interne a Uniunii Europene reprezintă unul dintre elementele de interes prioritar pentru România și aș vrea să vă asigur că Poliţia Română este şi va rămâne un partener dedicat în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea criminalităţii transfrontaliere” a declarat, astăzi, șeful Poliției Române, chestor principal de poliţie Alexandru – Cătălin IONIȚĂ, în cadrul Conferinței șefilor de poliție, de la Viena.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție! Lucrări pe autostrăzi!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva - Sibiu, la kilometrul 325, pe banda de urgenţă şi banda 1 a sensului de mers către Sibiu, se execută lucrări de colmatare a fiscurilor din partea carosabilă, astăzi până în jurul orelor 15,00.

Citeşte mai departe ...

O educatoare și-a ucis copilul de patru ani

Femeia de 38 de ani din Timişoara care marţi seară şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, din judeţul Timiş. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta şi că vrea să îşi caute un loc de muncă mai bine plătit. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, spune că femeia era absolventă de Arte Plastice, era cadru didactic titular şi nu a făcut niciodată probleme, iar mama ei era învăţătoare şi a luat mai mulţi copii în plasament.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.