Luni, 12 Februarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Poliția a prins un ȘOFER cu 227 de km pe oră

n ultima săptămână, 69 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 227 km/h, pe autostrada A1.

În perioada 5 – 11 februarie a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române care acționau pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat 69 de șoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, pe autostrada A1, 42 de șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 și 227 km/h, pe autostrada A3 au fost depistați 24 de șoferi care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 175 (șoferul aveam mai puțin de un an experiența) și 214 km/h, iar pe autostrada A2 polițiștii au depistat 3 șoferi care circulau cu viteze cuprinse între 172 km/h (șoferul aveam mai puțin de un an experiența) și 211 km/h.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

21 de morți la cea mai tare petrecere

 În total, 21 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 72 au fost rănite în mai multe incidente care au avut loc sâmbătă la Oruro (sud-est), în prima zi a unui carnaval foarte popular în Bolivia, au făcut cunoscut duminică surse din cadrul poliţiei, citate de AFP. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accidentat mortal în timp ce trecea strada

Un tânăr de 22 ani a murit după ce a fost lovit de o maşină în timp de traversa strada, accidentul petrecându-se în localitatea gălăţeană Schela, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Jumătate din mașinile POMPIERILOR trebuie casate

Peste 40 la sută din autospecialele pompierilor au peste 30 de ani vechime, în timp ce 80 de abulanţe SMURD sunt vechi de peste 10 ani, arată raportul de bilanţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Şeful DSU Raed Arafat a declarat vineri că anul acesta urmează să fie livrate 500 de maşini de pompieri, urmând ca în doi-trei ani să fie înlocuite toate maşinile care au peste 30 de ani.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.