Duminică, 18 Februarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Poliția intervine în transporturi

Poliţiştii de la transporturi au constatat, în ultima săptămână, 132 de infracţiuni, în urma acţiunilor desfăşurate în zona staţiilor de cale ferată, porturilor sau aeroporturilor, 31 de persoane fiind cercetate, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cioban împușcat din dragoste de mioare

Un cioban în vârstă de 51 de ani a fost împuşcat în mână cu un pistol cu bile, duminică după-amiază, de un bărbat supărat că acesta intrase cu oile pe terenul lui, fapta având loc într-o localitate din judeţul Constanţa. Victima a fost transportată la spital pentru îngrjiri medicale.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Beat, a lovit o femeie

Un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere şi băut, s-a urcat la volanul unei maşini şi a intrat cu într-un autoturism condus de o femeie. Atât el, cât şi femeia au fost transportaţi la spital

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Două grave accidente în Suceava pe timp de iarnă

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe şoselele din judeţul Suceava, două accidente producându-se duminică dimineaţă. Primul eveniment rutier a avut loc la Stroieşti, unde un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, iar cel doilea în localitatea Danila. Patru persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind încarcerate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Drumuri pe care se circulă în condiții de iarnă

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe mai multe artere rutiere, mai exact pe cele din jumătatea de nord a ţării, unde ninge slab în majoritatea zonelor şi mai puternic pe alocuri. Momentan nu există blocaje din cauza condiţiilor meteorologice. La rândul lor, meteorologii precizează că în următoarele ore vremea va fi închisă şi se vor semnala precipitaţii, în special sub formă de ninsoare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.