Duminică, 25 Februarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Doi copii au furat o mașină. Au fost găsiți...

Doi copii, unul de 13 ani şi celălalt de 16 ani, sunt cercetaţi poliţiştii doljeni după ce au furat un autoturism care era parcat în faţa unei locuinţe, fără a fi încuiat, iar cheile se aflau în maşină. Autorurismul a fost găsit după câteva ore pe un drum de explotare agricolă din aceeaşi localitate, având avarii minore. Băiatul de 13 ani este căutat de poliţişti deoarece se sustrage cercetărilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

COD ROȘU! Opt răniți a Vaslui

Opt persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Vaslui, în care au fost implicate două autoturisme, la faţa locului aflându-se mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare. La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Citeşte mai departe ...

Dublă CRIMĂ! Și-a ucis iubita și un vecin

Un cetăţean libian şi-a ucis prietena în vârstă de 24 de ani, într-un apartament din Capitală, după care a plecat din locuinţă şi a înjunghiat mortal un vecin cu care s-a întâlnit pe scara blocului, pe motiv că a refuzat să îi dea o ţigară. Surse judiciare au declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul, al cărui tată lucrează în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

România, sub COD ROȘU de GER și NINSORI

Avertizare cod galben de frig emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie a în vigoare duminică dimineaţă, până săptămâna viitoare urmând să se înregistreze temperaturi cu 10-15 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă din an. De asemenea, de luni va fi în vigoare o atenţionare cod portocaliu de ger pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, unde maximele vor fi cuprinse între -12 şi -8 grade, iar minimele vor coborî până la -22 de grade.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.