Joi, 01 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Încă patru zile de VREME INFERNALĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de ninsori moderate, vânt puternic şi polei pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat, valabilă de joi, de la ora 23.00 şi până duminică, 4 martie, la ora 10.00.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Platformă ONLINE pentru situații de urgență

Secretarul de stat Raed Arafat a lansat, joi, în prezenţa ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a comisarului european pentru ajutor umanitar şi gestionarea crizelor, Christos Stylianides, site-ul www.fiipregatit.ro care cuprinde informaţii centralizate despre intervenţia la calamităţi naturale şi situaţii de urgenţă. Platforma la care s-a lucrat în ultimele patru luni oferă cetăţenilor posibilitatea de a afla informaţii despre acordarea de prim ajutor în diferite situaţii, dar şi cele mai bune modalităţi de intervenţie la calamităţi naturale - ger, cutremur, caniculă - sau situaţii de urgenţă, printre care incendiu de proporţii sau accident nuclear.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FRIG. 500 de persoane au cerut ajutorul Poliției

Vremea nefavorabilă a produs efecte în 26 de judeţe şi în Capitală, cele mai mari probleme fiind în judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Ialomiţa, Olt, Tulcea, Vrancea şi Teleorman. Echipele de intervenţie au acordat ajutor unui număr de 500 de persoane, iar 25.000 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, cu peste 9.000 de mijloace tehnice, sunt în continuare mobilizaţi în teren.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Copil a plecat cu bicicleta pe viscol. Poliția a constatat...

Poliţiştii tulceni au salvat un adolescent în vârstă de 18 ani care se rătăcise şi nu se mai putea orienta din cauza frigului şi viscolului. El plecase cu bicicleta pentru a ajunge în municipiul Tulcea, iar la un moment dat a abandonat-o, încercând să ajungă pe jos în cea mai apropiată localitate. Când a văzut că nu se descurcă a cerut ajutorul autorităţilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Trei răniți, patru mașini implicate

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri seară în judeţul Neamţ şi în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, un camion şi două autoturisme. Două dintre victime au fost transportate la spital, una refuzând să meargă la unitatea medicală.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.