Miercuri, 22 Noiembrie 2017 - PolitiaRutiera.ro

SIGURANȚA RUTIERĂ, DE COMPETENȚA A OPT MINISTERE

La sediul Ministerului Transporturilor, sub președintia Ministrului Transporturilor, Felix Stroe, a avut loc cea de a 25-a reuniune a Consiliului Interministerial pentru Siguranța Rutieră – C.I.S.R. la care au participat 8 ministere, precum si institutii care au atributii legate de siguranța rutieră. Scopul reuniunii a fost adoptarea unei hotărâri comune pentru promovarea și armonizarea unor acte normative, în conformitate cu Strategia Națională pentru Siguranța Rutieră.

Citeşte mai departe ...

Se dublează valabilitatea PAȘAPOARTELOR!

Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice un proiect de lege prin care propune dublarea termenului de valabilitate a pașaportului simplu electronic de la 5 la 10 ani pentru persoanele cu vârsta de peste 25 de ani. Opțiunea a ținut cont de faptul că după această vârstă, schimbările de fizionomie sunt mai puțin accentuate.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A murit cu microbuzul peste el

Un bărbat de 51 de ani din Carei a murit, miercuri, după ce un microbuz s-a răsturnat peste el pentru că a cedat cricul, victima aflându-se sub vehicul pentru a demonta o piesă din componenţa caroseriei. Incidentul a avut loc în curtea unui atelier de fier forjat, bărbatul nefiind angajat, astfel că poliţiştii fac cercetări.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Grav accident cu un autocar în Hunedoara

Două persoane au fost rănite miercuri dimineaţa într-un accident care a avut loc pe DN 7, pe raza comunei Veţel, din judeţul Hunedoara, după ce un autoturism, care staţiona în coloană, a fost lovit din spate de un autocar, condus de un şofer din Ucraina, şi apoi a fost proiectat sub partea din spate a unui camion trailer.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.