Miercuri, 10 Octombrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

COOPERARE ROMÂNO-GERMANĂ ÎNTR-O CAUZĂ DE EVAZIUNE FISCALĂ CU AUTOVEHICULE

În urma a 69 de percheziții efectuate de polițiștii din Cluj și autoritățile din Germania, au fost descoperiți și ridicați aproximativ 100.000 de lei și 30.000 de euro. În cauză a fost aplicată măsura asiguratorie a sechestrului judiciar asupra a 8 imobile din județele Cluj și Alba. De asemenea, 35 de persoane bănuite au fost depistate și conduse la audieri, fiind cercetate pentru evaziune fiscală.

Citeşte mai departe ...

Sechestrată cinci ani de bărbat a trimis un bilet poliției care a intervenit

Poliţiştii din judeţul Argeş cercetează cazul unei femei care susţine că, în ultimii cinci ani, a fost sechestrată de către concubinul său, cu care are un copil şi care i-a interzis să iasă din casă singură. Femeia, care a cerut ajutor prin intermediul unui bilet trimis educatoarei copilului, a fost internată într-un centru social, iar concubinul este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Bulgarii cad în capcanele polițiștilor români

Se ridică în masă în România permisele de conducere ale şeforilor bulgari, chiar pentru nişte abateri mărunte de circulaţie, avertizează MAE bulgar, citat de tvn.bg, transmite Rador. Potrivit sursei citate, din cauza unor abateri chiar mai mărunte, comise în conformitate cu Legea privind circulaţia din România, în ultimul an şi jumătate, 344 de bulgari au rămas fără permise de conducere, pentru unii dintre ei restituirea actelor durează mai bine de un an, relatează news.bg.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.