Luni, 13 August 2018 - PolitiaRutiera.ro

S-a reluat circulația pe Transfăgărașan, stâncile au fost îndepărtate

Începând cu ora 16:05 circulația rutieră a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărășan) între Bâlea Cascadă și Cârtișoara (km 129+500 – km 138+500).

Măsura privind închiderea circulației a fost luată astăzi, 13.08.2018, începând cu ora 10:00 pentru a permite geniștilor să intervină pentru derocarea cu exploziv a unei stânci care punea în pericol circulația rutieră.

Detonarea initială a provocat desprinderea a altor două stânci de mari dimensiuni, care au căzut pe carosabil. Pentru fragmentarea și îndepărtarea acestora a fost nevoie de două detonări suplimentare, ceea ce a prelungit intervalul de închidere a circulației cu două ore.

În urma celor 3 detonări efectuate au rezultat aproximativ 250 tone de anrocamente pe partea carosabilă, care au fost îndepărtate cu 15 autobasculante aparținând CNAIR.

Reprezentanții ISU Sibiu au anuntat că s-au folosit 20 de kilograme de trotil pentru detonarea stâncilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

100 de șoferi au condus cu peste 180 de kilometri pe oră

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, săptămâna trecută, 101 persoane care rulau cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră, trei care se urcaseră băute la volan şi una care conducea sub influenţa drogurilor. De asemenea, pe A2 a fost oprit în trafic un bărbat care conducea, băut şi fără a avea permis, o autoutilitară furată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.