11 răniți după o neacordare de prioritate

11 răniți după o neacordare de prioritate

Unsprezece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului din judeţul Gorj în care au fost implicate trei maşini. Trei dintre victime sunt în stare mai gravă, iar două au suferit atac de panică. Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, accidentul rutier a avut loc luni dimineaţa, după ce un bărbat în vârstă de 42 de ani din Târgu Jiu, care conducea un autoturism Dacia Dokker, a ieşit de pe un drum comunal în DN 67, în localitatea Teleşti fără să acorde prioritate. Astfel, el a lovit două autoturisme care circulau regulamentar pe drumul principal.

În urma impactului nouă persoane aflate în cele trei autoturisme au fost rănite, iar doi pietoni, care au fost martori la evenimentul rutier au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit un atac de panică.

Şoferului în vârstă de 42 de ani i-a fost suspendat permisul de conducere. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, în urma accidentului o persoană a fost încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea sa din autoturism. De asemenea, alte două persoane au fost grav rănite, şase au suferit leziuni minore, iar două au avut un atac de panică. Cele unsprezece persoane au fost transportate la Unitatea de Primite Urgenţe Târgu Jiu.

În urma acestui accident autorităţile au activat planul roşu de intevenţie, la locul solicitării deplasându-se două autospeciale pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple din cadrul ISU Gorj şi cinci ambulanţe de la Serviciul Judeţean, arată news.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.