60.000 de lei furați prin metoda Pomana

60.000 de lei furați prin metoda Pomana

Patru persoane din judeţul Prahova au depus sesizări la Poliţie după ce au fost înşelate de către indivizi care pretindeau că vor să dea pomană pentru morţi. Poliţiştii au stabilit un prejudiciu de 60.000 de lei şi fac, miercuri, percheziţii la domiciliile a trei suspecţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii prahoveni fac, miercuri, două percheziţii în oraşul Mizil, la persoane suspectate de înşelăciune prin metoda ”Pomana”.

Suspecţii se prezentau la locuinţele unor persoane cărora le spuneau că vor să dea pomană pentru morţi. După ce le convingeau pe aceastea sa îi primească în locuinţă, presupuşii infractori pretindeau că vor să dea şi bani, dar susţineau că au doar bancnote mari, cerând rest.

După ce vedeau unde se ţin banii, unul dintre suspecţi găsea un pretext să iasă cu proprietarul din cameră, iar altul sustrăgea banii.

Cele trei persoane bănuite de înşelăciune în acest dosar vor fi ridicate şi duse la sediul poliţiei pentru audieri.

Surse judiciare au declarat că în dosar sunt cercetate patru astfel de fapte, după ce păgubiţii au depus plângeri, prejudiciul fiind estimat la 60.000 de lei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.