678 de permise ridicate

678 de permise ridicate

Polițiștii rutieri au acționat la nivel național pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor și autovehiculelor care au acest drept. Pentru neregulile descoperite în trafic, au fost aplicate aproape 5.000 de sancțiuni contravenționale.

La data de 14 noiembrie a.c., Direcția Rutieră a coordonat o acțiune la nivel național pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public.

Pe parcursul întregii zile, polițiștii au acționat pentru depistarea și sancționarea șoferilor care nu acordă prioritate de trecere vehiculelor care au acest drept.

Activitățile fac parte dintr-un plan de acțiune ce se va desfășura săptămâna aceasta, în fiecare zi polițiștii acționând pentru prevenirea și combaterea fiecărei cauze generatoare a accidentelor rutiere.

La acțiunile organizate au participat 1.667 de polițiști, dintre care 1.073 din cadrul structurilor poliției rutiere.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4.950 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație, 419 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public și 94 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept.

Totodată, polițiștii au reținut 678 de permise de conducere pentru nerespectarea altor norme rutiere.

Totodată, în cadrul acțiunilor efectuate polițiștii au constatat 52 de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și 18 de infracțiuni de altă natură.

Polițiștii continuă acțiunile pentru siguranța traficului rutier și prevenirea evenimentelor negative în trafic și în perioada următoare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.