Logo
Imprimă această pagină

A furat, dintr-o spălătorie, mașina șefului RAR

A furat, dintr-o spălătorie, mașina șefului RAR

Bărbatul de 32 de ani din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, care a furat luni, dintr-o spălătorie auto, maşina condusă de şeful Registrului Auto Român (RAR) Gorj, Şerban Predescu, a fost prins pe raza judeţului Argeş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr, bărbatul va fi prezentat miercuri procurorilor, respectiv instanţei de judecată, cu propuneri legale.

"La data de 16 aprilie, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apel 112, de un bărbat de 39 de ani, din localitate, administrator la o spălătorie auto, despre faptul că un bărbat de 32 de ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, angajat al spălătoriei, a sustras un autoturism al unui client care se afla în incinta spălătoriei şi suma de 60 de lei din încasări şi a plecat într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, autorul a fost identificat pe raza judeţului Argeş şi a fost dus în custodia Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Andrei Lazăr.

Autoturismul condus de şeful RAR Gorj aparţine fratelui acestuia.

Sursa citată a mai afirmat că, în urma cercetărilor, s-a constatat că suspectul nu deţine permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.