A sărit cu pistolul după un accident rutier

A sărit cu pistolul după un accident rutier

Poliţiştii au stabilit că în scandalul izbucnit, joi dimineaţă, pe o stradă din municipiul Constanţa, după o tamponare, două persoane ar fi fost lovite şi cu un pistol de tip airsoft. Bărbatul care deţinea arma a fost amendat cu 2.500 de lei pentru că nu are documente de provenienţă pentru pistol.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, joi dimineaţa, între doi conducători auto, în vârstăde 39 de ani, respectiv 43 de ani, a avut loc un conflict spontan, pe strada Poporului, la intersecţia cu strada 8 martie, din municipiul Constanţa.

Cei doi bărbaţi s-au agresat reciproc, în conflict fiind implicate şi alte două persoane, pasagere într-un autoturism, arată news.ro.

Una dintre persoane avea un pistol de tip airsoft, marca Walther, de 6 mm, cu care i-ar fi lovit în zona feţei pe un şofer şi pe unul dintre pasageri, o femeie în vârstă de 36 de ani.

Bărbatul care deţinea pistolul nu avea documente de provenienţă pentru acesta, fiind sancţionat cu suma de 2.500 de lei.

Pistolul respectiv a fost ridicat de poliţişti. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, pentru lovire şi alte violenţe.

În urma scandalului, două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.