Accident de autocar. Mai mulți răniți

Accident de autocar. Mai mulți răniți

Trei persoane, între care un copil de două luni, au fost rănite, luni seară, în urma unui accident petrecut pe DN 1, în judeţul Braşov, şi în care au fost implicate un autocar şi un autoturism.


Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN1 Făgăraş - Codlea, la kilometrul 210+350 de metri, în zona localităţii Vlădeni, judeţul Braşov, fiind implicate un autoturism şi un autocar.

În urma impactului, au fost rănite trei persoane care se aflau în autoturism. Este vorba despre un bebeluş de trei luni şi doi adulţi - un bărbat şi o femeie.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că la faţa locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi alte două maşini de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Braşov. Bărbatul a suferit un traumatism toracic, femeia are un traumatism cranio-cerebral, iar copilul nu are traumatisme vizibile, dar, dată fiind vârsta, este evaluat de echipajul SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN1 Făgăraş – Codlea, în zona localităţii Vlădeni.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.