Logo
Imprimă această pagină

Accident grav - băut, s-a aruncat cu mașina într-un cap de pod

Accident grav - băut, s-a aruncat cu mașina într-un cap de pod

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, pe DN 6, în zona localităţii Faţa Cremenii din judeţul Mehedinţi, după ce un autoturism a lovit un cap de pod. Şoferul avea o concentraţie de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mehedinţi, un accident rutier a avut loc, miercuri, pe DN 6, în zona localităţii Faţa Cremenii, un autoturism lovind un cap de pod.

"Un bărbat de 29 ani din localitatea Balş, care conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Faţa Cremenii, la km 307+655, nu a adaptat viteza în curbă, a lovit un cap de pod şi a intrat în şanţul de colectare a apei pluviale. Din accident au rezultat patru victime transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool in aerul expirat", au arătat reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.