Accidentat pe trecerea de pietoni de ambulanța aflată în misiune

Accidentat pe trecerea de pietoni de ambulanța aflată în misiune

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost accidentat, luni după-amiază, de o ambulanţă aflată în misiune, în timp ce traversa un bulevard din municipiul Constanţa pe trecerea de pietoni, el fiind lovit de autospeciala care mergea pe contrasens.


Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost accidentat, luni după-amiază, de o ambulanţă aflată în misiune, arată news.ro.

Ambulanţa se afla pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa şi se îndrepta spre locul unei solicitări, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Bărbatul respectiv a povestit cadrelor medicale că a coborât de pe scuarul de la trecerea de pietoni pentru a traversa, uitându-se în telefon şi nu a văzut că pe contrasens venea ambulanţa. El a fost lovit de lateralul ambulanţei şi călcat pe picior cu roata din spate, fiind diagnosticat cu fractură.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o altă ambulanţă.

Acesta este al doilea incident în care a fost implicată o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanţa în numai câteva ore, după ce o autospecială a intrat într-o clădire dezafectată, pentru a evita impactul cu un TIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.