ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI ROMÂNE PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

Polițiștii au intervenit, ieri, la peste 3.700 de evenimente, iar pentru faptele antisociale constatate au aplicat peste 13.000 de sancțiuni contravenționale și au reținut 457 de permise de conducere.

Pentru siguranţa cetăţenilor, 7.462 de poliţiştii au acționat, la data de 19 august a.c., la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 3.828 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 266 de aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 3.750 de evenimente, dintre care 3.228 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 803 infracţiuni, fiind surprinse în flagrant delict 164 de persoane bănuite, iar față de 22 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 13.062 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.500.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 159 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 457 de permise de conducere și au fost retrase 80 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.