Actriță din LAS FIERBINȚI, ucisă de soț

Actriță din LAS FIERBINȚI, ucisă de soț

O crimă oribilă, urmată de o sinucidere a avut loc la Chişinău. Actriţa Anastasia Cecati, de 31 de ani, care devenise mamă în urmă cu trei săptămâni, a fost ucisă de soţul ei. Bărbatul s-a aruncat, apoi, de la etaj.

Anastasia Cecati, care a jocat şi în „Las Fierbinţi”, ucisă cu sânge rece de soţ. Actriţa născuse o fetiţă în urmă cu trei săptămâni
Potrivit anchetatorilor, citaţi de Publika.md, corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 34 de an ia fost găsit lângă un bloc din Chişinău. Mai apoi, în apartamentul de la geamul căruia a căzut acesta, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui. Femeia în vârstă de 31 de ani avea gâtul tăiat.

Victima a fost identificată ulterior drept Anastasia Cecati, o tânără cunoscută în lumea modei, domeniu în care a început să lucreze încă de la 16 ani. Aceasta a jucat şi în serialul „Las Fierbinţi”.

În urmă cu doar trei săptămâni, Anastasia devenise mamă. Fetiţa ei a fost găsită în dormitorul apartamentului din Chişinău şi a fost transportată la spital, pentru a fi îngrijită.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.