Logo
Imprimă această pagină

Arestați după ce au violat două tinere

Arestați după ce au violat două tinere

Cei patru bărbaţi acuzaţi că au violat două adolescente, pe un câmp din apropierea localităţii brăilene Stăncuţa, au fost vineri arestaţi preventiv pentru 30 de zile, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, Laura Dan. 

"Toţi cei patru bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de viol au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus faţă de toţi măsura arestării preventive pentru 30 de zile", a declarat Laura Dan. 

Fetele, în vârstă de 16, respectiv, 17 ani, au reclamat că, în noaptea de miercuri spre joi, au fost violate de trei indivizi, dar poliţiştii au constatat, în urma cercetărilor, că este vorba despre patru bărbaţi, unul din municipiul Brăila şi trei din localitatea Lanurile. 

Se pare că adolescentele l-ar fi cunoscut pe unul dintre agresori pe o reţea de socializare. Ele au mers la o întâlnire cu tinerii, în municipiul Brăila, şi ar fi urcat apoi de bună voie în maşina acestora, fiind duse în zona localităţii Stăncuţa. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, una dintre minore a fost şi lovită. 

Fetele s-au întors în municipiul Brăila împreună cu cei patru, în aceeaşi maşină cu care au fost duse în localitatea Stăncuţa, aflată la 50 kilometri de oraş. 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.