Bătuți crunt în plină stradă

Bătuți crunt în plină stradă

Trei persoane au ajuns la spital, joi seara, două dintre ele fiind bătute crunt de doi indivizi, iar o a treia lovită cu un cuţit în zona feţei, în satul Izvoru din comuna Găneasa, judeţul Olt. Imaginile cu scandalul au ajuns pe Facebook.

 

Persoana care a făcut publice imaginile cu scandalul a relatat că, mai întâi, cei doi indivizi au bătut o femeie în vârstă de 52 de ani şi pe fiul acesteia în vârstă de 29 de ani. Ea a arătat că scandalul s-a petrecut de faţă cu mai mulţi martori, făcând apel ca imaginile să fie distribuite pe Facebook arată Mediafax.

„Un caz cutremurător: mamă şi fiu bătuţi cu cruzime şi bestialitate. Lăsaţi în baltă de sange în mijlocul drumului ,de faţă cu copiii şi lumea de pe stradă, de doi indivizi din Izvoru, comuna Găneasa, în jurul orei 18.00. Oamenii care au fost de faţă au fugit de frică. Vă rog să distribuiţi mai departe dacă doriţi să nu se mai repete astfel de cazuri dramatice…”, spune persoana respectivă.

Cele două persoane au fost transportate la spital, de echipajele de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.

 

„Joi seara, am avut un prim apel în jurul orei 18.15, în localitatea Găneasa. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi un echipaj al paramedicilor SMURD. Ambulanţa a preluat o femeie de 52 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, iar colegii de la SMURD un tânăr de 29 ani, care avea contuzii faciale şi fractură de sinus maxilar. Ambele victime au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru investigaţii medicale amănunţite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Alina Duminică.

 

Ulterior, ambulanţa a mai fost solicitată de poliţiştii din localitate, pentru a prelua un tânăr lovit cu un cuţit, în zona feţei.

„La o oră după primul apel, în jurul orei 19:15, poliţia a revenit cu un apel şi a anunţat că în agresiune a mai fost implicată o persoană, care are nevoie de îngrijiri medicale. S-a deplasat o ambulanţă, iar când a ajuns la faţa locului a stabilit că este vorba de un tânăr de 22 ani, care avea o plagă înţepată obrazul stâng, care a fost provocată cu un cuţit, şi escoriaţii pe faţă. Cazul a fost preluat şi transportat la Spitalul Slatina”, a mai spus medicul Alina Duminică.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care urmează să stabilească identitatea agresorilor şi cum s-au petrecut lucrurile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.