Beat aproape de comă alcolică a provocat un grav accident

Beat aproape de comă alcolică a provocat un grav accident

Doi adulţi şi patru copii au fost răniţi, luni seară, într-un accident rutier produs în localitatea Şipet din judeţul Timiş, ei fiind transportaţi la spital după ce maşina în care se aflau, o autoutilitară, s-a răsturnat în afara şoselei. Şoferul, în vârstă de 24 de ani, avea o concentraţie de 1,31 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, şoferul unei autoutilitare ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, iar maşina s-a răsturnat pe câmp. Poliţiştii spun că şoferul, un bărbat de 24 de ani, avea o concentraţie de 1,31 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

În maşină se aflau şi patru copii arată news.ro.

"Pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc în satul Şipet, comuna Tormac. O autoutilitară s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Sunt şase victime, între care doi adulţi şi patru minori, care au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

Copiii au vârste cuprinse între 3 şi 13 ani.

Şoferul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.