Bebeluș părăsit pe bancheta din spate a mașinii

Bebeluș părăsit pe bancheta din spate a mașinii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, au depistat un bebeluş ascuns de părinţi sub o pătură, pe bancheta din spate a unui autoturism, pentru a-l scoate ilegal din România, deoarece nu avea documente de călătorie.

 


La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat, marţi seară, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 24 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria. Alături de acesta, călătorea ca pasager o tânătă de 22 de ani, ambii având domiciliul în judeţul Dolj.

”La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un bebeluş, ascuns sub o pătură, pe bancheta din spate a autoturismului.
În urma verificărilor, a rezultat că bebeluşul ascuns, în vârstă de un an şi cinci luni, este copilul celor doi, pentru care au prezentat un certificat de naştere eliberat de autorităţile spaniole”, au precizat reprezentanţii POliţiei de Frontieră.

Cei doi au declarat că intenţionau să-şi ducă copilul cu ei în Spania şi au apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente călătorie care sa le permită să se deplaseze cu minorul în străinătate.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.