Căutat pentru omor în Europa, găsit de polițiștii români

Căutat pentru omor în Europa, găsit de polițiștii români

Poliţiştii din Ilfov au depistat un bărbat urmărit internațional de autorităţile din Germania, pentru omor. Pentru depistarea persoanei urmărite, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române.

La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au depistat, în orașul Otopeni, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Roșiorii de Vede urmărit internațional.

Pe numele său, organele judiciare germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unui omor, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta a fost reținut și încarcerat în Arestul D.G.P.M.B. și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile germane.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.