Logo
Imprimă această pagină

Ce a pățit un șofer prins de trei ori beat la volan

Ce a pățit un șofer prins de trei ori beat la volan

Un bărbat de 42 de ani din Bucureşti a fost plasat sub control judiciar de către magistraţii Judecătoriei Sector 2 după ce poliţiştii l-au prins de trei ori la volan cu alcoolemie mare. După prima faptă, bărbatul avea permisul suspendat, fiind cercetat şi pentru coducere pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.


Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat, miercuri seară, că magistraţii Judecătoriei Sector 2 au dispus măsura cotrolului judiciar pentru 60 de zile faţă de un bărbat de 42 de ani care a fost prins la volan de trei ori cu alcoolemie mare.

La data de 04.06.2015, în jurul orei 23.30, bărbatul a condus un autovehicul pe Soseaua Pantelimon, Sector 2, avand o concentratie de 0.73 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.

 

Ulterior, la data de 11.10.2016, în jurul orei 22.10, aceeaşi persoana a condus un autoturism pe Str. Marcu Armasul, Sector 2, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule şi o concentraţie de 1,07 miligrame la litru alcool pur in aerul expirat.

Pentru a treia oara, la data de 02.11.2017, în jurul orei 22.20, aceeaşi persoana a condus un autoturism, tot cu permisul suspendat, pe Bd. Basarabia, având o concentratie de 0.79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul este cercetat în present pentru trei infractiuni de conducere sub influenta alcoolului şi două infractiuni de conducere a unui autovehicul avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.