Logo
Imprimă această pagină

Cele mai ÎNGROZITOARE accidente RUTIERE din România

Cele mai ÎNGROZITOARE accidente RUTIERE din România

O persoană a murit şi alte cinci, printre care un copil de trei ani, au fost rănite grav, la 8 ianuarie 2018, după ce o autoutilitară a unei firme de curierat s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN 13 A, între Miercurea Ciuc şi Vlăhiţa. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că doi din cei cinci răniţi au rămas încarceraţi, fiind scoşi din maşină de echipajele specializate. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc cu patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita şi cu o autospecială SMURD, arată Agerpres. 

*** 

2 ianuarie 2018 - Şase persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe Valea Oltului, la kilometrul 244 al şoselei dintre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu. Unul din cei şase răniţi se afla în comă, iar celelalte cinci persoane au suferit multiple fracturi. La aceeaşi dată, cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe Drumul Naţional 1, pe centura oraşului Avrig, la kilometrul 284. În accident au fost implicate patru maşini în care se aflau 15 persoane, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, trei persoane au fost rănite, una dintre ele grav, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua Snagov - Tâncăbeşti. Cauza producerii accidentului ar fi fost nepăstrarea distanţei faţă de un autoturism care acorda prioritate unor pietoni aflaţi pe trecere. Alte trei persoane au fost rănite uşor în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura Capitalei, intersecţia cu DN4, km 12, pe sensul Glina-Berceni. 
1 ianuarie 2018 - O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN11 Braşov-Bacău, la ieşirea din localitatea Ozun. 

26 decembrie 2017 - O persoană a decedat şi opt au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 56A, pe raza localităţii Hinova. În accident au fost implicate trei autoturisme. 
22 decembrie 2017 - Un grav accident a avut loc pe DN 68 A, în zona localităţii Coşeviţa, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Timiş. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite, a informat ISU Hunedoara. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren. 
16 decembrie 2017 - Doi bărbaţi, o femeie şi un copil au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 11 Braşov - Târgu-Secuiesc, la intrarea în localitatea braşoveană Hărman. Alte trei persoane au fost rănite şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Accidentul s-a petrecut la km 6, între Braşov şi Hărman, fiind implicate patru autoturisme. 
12 decembrie 2017 - Un accident rutier în urma căruia au rezultat patru victime s-a petrecut pe E 60, în zona localităţii Hădăreni, jud. Mureş. În accident au fost implicate două autoturisme, două persoane decedând, iar alte două fiind în stare gravă. 
10 decembrie 2017 - Două persoane au decedat şi alte 18 au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 15, între Borsec şi Tulgheş, fiind declanşat codul roşu de intervenţie, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciubotariu. 
8/9 decembrie 2017 - Un tânăr a murit şi patru adolescenţi au fost grav răniţi în judeţul Harghita, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei excesive neadaptate la drumul acoperit cu polei. 

18 noiembrie 2017 - Două persoane au murit în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc pe DN 56A, pe raza comunei Rogova. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, accidentul s-a produs între un autotren şi un autoturism. 
12/13 noiembrie 2017 - Două persoane au murit în urma unui accident rutier ce a avut loc în centrul oraşului Constanţa, autoturismul în care se aflau izbindu-se de clădirea garajului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, de pe strada Mircea cel Bătrân. Două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neasigurării corespunzătoare şi neacordării de prioritate în intersecţie, după care unul dintre ele a doborât un stâlp de iluminat stradal, din beton armat şi a ricoşat într-o maşină de pe marginea drumului şi, apoi, în clădirea garajului ISU. 
12 noiembrie 2017 - Trei persoane au murit şi una a fost grav rănită, după un accident care s-a produs pe DN2A (E80), între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, pe fondul coliziunii frontale între un autoturism BMW şi un microbuz de marfă. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, Anca Chiriţă, în urma evenimentului rutier mai multe persoane au rămas încarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenţia pompierilor. 
11 noiembrie 2017 - Cinci persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două maşini şi care a avut loc pe DN 1, la intersecţia cu drumul spre oraşul Cisnădie. Printre răniţi s-au aflat şi doi copii, unul de cinci şi altul de opt ani. 
9 noiembrie 2017 - Un şofer de 51 de ani a murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 24D, în judeţul Galaţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Crina Dragu, şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la carosabilul umed din cauza ploii şi a intrat pe sensul opus sub o automacara care circula regulamentar. 
9 noiembrie 2017 - Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul a trei persoane, rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a alteia, s-a produs pe DN6, între localităţile Slatina Timiş şi Ilova din judeţul Caraş-Severin. 
7 noiembrie 2017 - Un grav accident rutier a avut loc în Capitală, soldat cu moartea unei femei de 35 de ani, rănirea gravă a altei persoane, de 18 ani, şi avarierea a şase autoturisme. Accidentul a avut loc pe str. Baicului din sectorul 2, pe fondul neacordării de prioritate. Au fost implicate două autoturisme care au luat foc în urma impactului, avariind alte patru. 
7 noiembrie 2017 - Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa, iar altul a rămas încarcerat în autoturism, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN6, în localitatea timişeană Lovrin. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, în urma accidentului rezultând trei victime care au fost transportate la spital. Persoana decedată a fost găsită în afara maşinii. 
5/6 noiembrie 2017 - Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi şase au fost răniţi, într-un accident de circulaţie care a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2017, pe DN 66, în localitatea Băiţa, din apropiere de Petroşani, după ce şoferul unui autoturism de teren, care a urcat băut la volan, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. 
5 noiembrie 2017 - O persoană a decedat şi alte trei au fost grav rănite, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2C Buzău-Slobozia, pe raza localităţii Căldăruşanca. 
5 noiembrie 2017 - O femeie în vârstă de 45 de ani a murit în urma unui accident rutier produs în comuna Baldovineşti, după ce maşina în care se afla a lovit un autoturism parcat. 
5 noiembrie 2017 - Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer aflat în stare de ebrietate care a intrat pe contrasens. Accidentul a avut loc pe DN 2B, între localităţile Movileni şi Şendreni. 
5 noiembrie 2017 - Un bărbat în vârstă de 31 de ani a murit după ce automobilul său a intrat într-un cap de pod pe raza localităţii ialomiţene Coşereni. 
4 noiembrie 2017 - Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un şofer băut pe DN 2B, între localităţile Movileni şi Şendreni. 
4 noiembrie 2017 - Trei persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autobuz fără pasageri, în zona spitalului judeţean din Buzău. În urma impactului, automobilul a fost proiectat într-un imobil. 
3 noiembrie 2017 - O femeie în vârstă de 32 de ani a murit, în urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, la limita judeţelor Argeş şi Dâmboviţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul s-a produs în zona kilometrului 80, pe sensul de mers către Piteşti. 
3 noiembrie 2017 - Cinci persoane - patru femei şi un bărbat - au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN1, în zona localităţii Snagov. 
3 noiembrie 2017 - Patru persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate cinci autoturisme, pe DN1 între localităţile Codlea şi Vlădeni din judeţul Braşov. 
1 noiembrie 2017 - Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite, pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, într-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme şi un camion. În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc şi a ars în totalitate, iar în interior pompierii au găsit cinci persoane carbonizate. Din celelalte două vehicule au fost trei persoane rănite, una fiind transportată la spital, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism pe DN 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intrarea în comuna Ilişeşti a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-o autoutilitară. 
1 noiembrie 2017 - Două persoane au decedat în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, evenimentul având loc în Bucureşti, pe Splaiul Dudescu. Unul dintre autoturisme s-a lovit de un copac. Alte două persoane din celelalte autoturisme au fost evaluate de paramedici, acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.