Cercetat penal după ce a condus cu permis fals

Cercetat penal după ce a condus cu permis fals

Un bărbat din comuna Borăscu este cercetat penal după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu un permis care s-a dovedit a fi fals, se arată într-un comunicat de presă postat luni pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Negomir au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea pe DJ 674B Negomir un autoturism fără a deţine permis de conducere.

"Conducătorul auto a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile române care, în urma verificărilor, s-a dovedit a fi fals, fiindu-i întocmit şi eliberat în anul 2013, în timp ce se afla la muncă în Germania de către o persoană pe care nu o cunoaşte şi căreia i-ar fi înmânat o sumă de bani. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, iar permisul fals, prezentat de conducătorul auto, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", se mai precizează în comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, fals material în înscrisuri şi uz de fals.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.