Cinci răniți și un mort la Tariverde

Cinci răniți și un mort la Tariverde

Un grav accident rutier, soldat cu cinci persoane rănite şi una decedată, a avut loc luni dimineaţă, pe drumul naţional 22, în zona localităţii Tariverde, în urma coliziunii frontale între un autoturism şi un microbuz de transport persoane. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, un şofer ce conducea un autoturism pe DN22, dinspre Constanţa către Tulcea, din pricina neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens în curbă, la intersecţia cu DC77, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. 

În urma impactului, pasagerul din dreapta spate a autoturismului, în vârstă de 49 de ani, a decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, atât din autoturism cât şi din microbuz. 

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei din Constanţa, precum şi trei echipaje din Cogealac, Năvodari şi Constanţa. În urma accidentului, dintre cei cinci răniţi, toţi conştienţi, cu politraumatisme, au fost transportaţi la spital, trei persoane refuzând acordarea de îngrijiri medicale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.