Logo
Imprimă această pagină

Conducea prăjit și a făcut accident

Conducea prăjit și a făcut accident

Poliţiştii Biroului Rutier Constanţa au depistat marţi dimineaţă un tânăr care a condus sub influenţa unor substanţe halucinogene un autoturism cu mare viteză, prin municipiul Constanţa, către localitatea Valu lui Traian, fiind implicat ulterior într-un accident soldat cu pagube materiale, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

Potrivit primelor informaţii, tânărul în vârstă de 23 de ani, din oraşul Năvodari, s-a urcat la volan deşi avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat şi aflându-se sub influenţa substanţelor halucinogene interzise. El a fost reţinut de poliţişti după ce s-a oprit cu autoturismul Audi pe care-l conducea într-un parapet, la ieşirea din municipiul Constanţa.

Poliţiştii spun că acesta a condus haotic şi, înainte de a se ciocni de parapet, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă.

"În urma cercetării la faţa locului, în autoturism au fost identificate o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o ţigară neinscripţionată şi un pistol cu gaze. Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa pentru luarea măsurilor legale ce se impun", precizează comunicatul IPJ.

Conform Poliţiei, tânărul din Năvodari fusese reţinut şi trimis în judecată, în urmă cu un an de zile, pentru o faptă asemănătoare.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.