Cum se circulă în România. Unde sunt blocaje

Cum se circulă în România. Unde sunt blocaje

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică dimineaţă, se circulă bine pe toate drumurile naţionale şi şoselele de mare viteză din ţară, nefiind semnalate probleme în trafic. Pentru că se aşteaptă aglomeraţie pe DN 1, Valea Prahovei, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudenţă şi să-şi păstreze calmul la volan.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică dimineaţă, se circulă bine pe principalele şosele de viteză şi nu sunt semnalate accidente rutiere care să blocheze sau restricţioneze vreun drum naţional sau autostradă care tranzitează ţara.

Poliţiştii se aşteaptă, însă, ca valorile de trafic să se intensifice pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre, respectiv Braşov-Ploieşti, odată cu plecarea turiştilor din minivacanţa de 1 Iunie.

”Facem câteva recomandări partipanţilor la trafic, pentru a evita producerea de accidente rutiere: să circule cu atenţie sporită, să-şi păstreze calmul la volan, să menţină o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, transmit poliţiştii.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.