Vineri, 30 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Ambulanță implicată într-un grav accident

 Un accident rutier s-a produs vineri după-amiază în zona Petrom Alexandriei - rond Cora, când un şofer nu s-a asigurat când a pornit de pe loc şi a intrat în coliziune cu o ambulanţă care circula regulamentar pe şos. Alexandriei dinspre Bragadiru, având în funcţiune semnalele optice şi acustice, informează Brigada Rutieră a Capitalei. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se reîntorc ploile cu violență

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vânt puternic şi ploi abundente valabilă de sâmbătă dimineaţă până duminică noapte în jumătatea vestică a ţării şi în centru, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Oltenia, urmând ca în judeţele din aceste zone vântul să aibă intensificări de până la 75 de kilometri pe oră, mai puternic la munte, de peste 80-100 de kilometri pe oră. Vor fi averse însoţite de descărcări electrice şi se vor înregistra cantităţi de apă de 30-40 de litri/mp, în timp ce duminică, la munte, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, iar spre seară se va depune un strat nou de zăpadă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Mari restricții de circulație în București

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă şi duminică în Capitală, pentru organizarea unor evenimente sportive, religioase şi culturale. Potrivit avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, sâmbătă va avea loc un eveniment moto.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.