Duminică, 16 Septembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Un jandarm a intervenit la o spargere. Din propria locuință

Un jandarm din Arad care a fost trimis la o intervenţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a descoperit că un hoţ încerca să fure lucruri chiar din boxa sa, suspectul fiind prins în timp de sorta lucrurile pe care voia să le ia. Când bărbatul a fost întrebat ce face în boxă, el a răspuns că face curăţenie, neştiind că vorbeşte cu proprietarul spaţiului. Hoţul are 21 de ani şi este cercetat penal pentru tentativă de furt.


Un echipaj de jandarmi din Arad a fost trimis, după un apel telefonic, să verifice un bloc de la care o locatară anunţa că o boză de la etajul VI pare având uşa forţată, ca şi cum s-ar fi dat o spargere.

 

Din echipaj făcea parte un jandarm care locuia în acelaşi bloc şi care era de serviciu în noaptea de sâmbătă spre duminică, însă când a ajuns la faţa locului, a realizat că boxa spartă aparţine chiar familiei sale.

”Cât de ghinionist să fii, să vrei să dai o spargere şi să nimereşti fix boxa unui jandarm aflat în serviciu? Colegul nostru a realizat că locaţia este tocmai spaţiul pe care el îl foloseşte, iar când a intrat în încăpere, a observat o persoană de sex masculin care sorta de zor sculele de pescuit şi alte lucruri. Întrebat ce face înăuntru, acesta a răspuns că face curăţenie, neştiind că persona care l-a întrebat este chiar proprietarul spaţiului. Cum acesta nu angajase nicio persoană să-i presteze astfel de servicii în miez de noapte, şi dacă ar fi făcut-o, cu siguranţă i-ar fi dat o cheie, nu l-ar fi lăsat să se chinuie cu şurubelniţa, acesta a fost condus la secţia de poliţie unde i s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de tentativă de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Valeriu Macovei.

 

Suspectul are 21 de ani şi este din Lipova, iar blocul în care a dat spergerea este în centrul istoric al oraşului Arad.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Doi jucători americani de bascket înjunghiați la Brăila

Baschebaliştii americani Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din Brăila, fiind transportaţi la spital, unde medicii i-au operat de urgenţă. Cei doi baschebalişti sunt stabili, echilibraţi, fiind internaţi la Terapie Intensivă. Cel care se află în stare gravă, ar putea fi transferat la Bucureşti. Poliţiştii spun că, din primele date, s-ar fi folosit un cuţit, iar acum vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea câte persoane au fost implicate în conflict.


UPDATE 10:13 - Cei doi sportivi americani înjunghiaţi la Brăila sunt la Terapie Intensivă; cel care se află în stare gravă ar putea fi transferat la Bucureşti

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.