Doi răniți GRAV la Harghita

Doi răniți GRAV la Harghita

 Trei persoane au fost rănite vineri dimineaţa într-un accident produs pe DE 60, în localitatea Chendu, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit din decor şi a lovit o ţeavă de gaz, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, mr. Cristian Virag. 

Potrivit sursei citate, în autoturism se aflau trei persoane, două dintre acestea fiind rănite grav şi transportate de echipaje medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Mureş. 

Virag a precizat că autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a lovit o ţeavă de gaz, dar când echipajul ISU a ajuns la faţa locului fusese întreruptă alimentarea cu gaz şi nu mai exista niciun pericol. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Andreea Pop, a declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate în curbă, care a dus la ieşirea în decor a autoturismului. 

La faţa locului au intervenit un echipaj ISU de la Detaşamentul Târgu Mureş, un echipaj SMURD şi o autospecială de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.