Două mașini răsturnate. Tot atâția morți

Două mașini răsturnate. Tot atâția morți

Doi şoferi au decedat joi seara în două accidente care s-au produs pe drumurile naţionale din Harghita, după ce vehiculele pe care le conduceau s-au răsturnat, un al treilea şofer fiind semiconştient după ce a fost implicat într-un alt accident, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, Alina Ciobotariu. 

În primul dintre accidente, un bărbat de 51 de ani conducea un autoturism pe raza localităţii Borzont, pe DN 13 B, iar la un moment a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Şoferul a rămas încarcerat. Echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat arată Agerpres. 

Al doilea accident s-a produs în staţiunea Băile Tuşnad, unde un tir încărcat cu cartofi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Alina Ciobotariu a precizat că şoferul tirului, un bărbat de 52 de ani, a rămas încarcerat şi a fost declarat decedat. 

În cabina tirului se mai aflau soţia şoferului şi un bărbat, cei doi suferind leziuni uşoare şi refuzând transportul la spital. 

Circulaţia în zonă se face pe o singură bandă, dirijată de echipaje ale Poliţiei Rutiere. 

Un al treilea accident s-a produs joi seara pe DN 13 A, între Vlăhiţa şi Căpâlniţa, un autoturism părăsind partea carosabilă şi lovindu-se de un copac. 

Potrivit sursei citate, şoferul a rămas încarcerat şi este semiconştient, la faţa locului intervenind un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.