Dragnea o pune pe Carmen Dan, ministru de Interne, să rezolve problem câinilor vagabonzi

Dragnea o pune pe Carmen Dan, ministru de Interne, să rezolve problem câinilor vagabonzi

Preşedintele PSD i-a cerut, duminică, ministrului Afacerilor Interne să rezolve problema câinilor maidanezi care se strâng în curtea Gărzii de Coastă Constanţa. Reacţia vine după ce Sindicatul Gărzii a ameninţat, ironic, că ar putea scrie M...PSD pe câini, ca să-i „mobilizeze pe şefii din MAI”.


„Păi dacă doamna ministru (minstrul Afacerilor Interne, Carmen Dan -n.r.) se uită întâmplător la emisiune, chiar o rog să meargă la instituţie şi chiar să ia câinii de acolo", a declarat preşedintele PSD, la Antena 3.

Reacţia lui Liviu Dragnea vine după ce Sindicatul angajaţilor din Garda de Coastă a transmis, pe Facebook, că sloganul anti-PSD „e singura vorbă de duh care-i mobilizează pe şefii din MAI până la cel mai înalt nivel şi fac şi treaba fulger”, ca aluzie la reacţia rapidă a Poliţiei Române în cazul şoferului cu numere de înmatriculare M...PSD.

"Unii spun ca inseamna "Muncesc Undeva In Europa Pe Salariu Decent" dar un reprezentant al MAI spune ca în România "e Legal, dar Imoral"! Deci, noi nu mai speram la ceva bun, insa ideea a prins... bine. (...) O colega a intrat in serviciul de tura la sediul Garzii :( In parcarea unitatii a fost intampinata, ca de fiecare data de o haita tolanita cu 6 caini la vedere si alti 5 sub masinile parcate (...) Unele s-au plans si la "împārātie", nu o data, de mai multe ori, crezand ca se vor lua masuri... si s-au luat: milogeala in stanga si-n dreapta (ca asa ne-a invatat MAI de cand nu exista bani) si se pare ca nu merge! Noi ne-am pus si pe scris. Primaria nu se baga ca nu-i curtea ei, iar o firma specializata cere niste bani frumosi sa prinda un exemplar (300-500 lei/buc), bani pe care Garda nu ii are si nu ii va avea niciodata, dupa cum ne-a si comunicat dupa ce a incercat sa rezolve problema. In aceste conditii, avem doua variante: ori ii dresam pentru ca fiecare caine sa fie "al doilea" dintr-o patrula... deci Garda se va lauda cu vreo 30 de patrule regulamentare, ori scriem pe ei M...PSD si se ocupa doamna ministru sa dea niste fonduri suplimentare Garzii de Coasta la rectificarea bugetara ori in regim de urgenta, ca sa dispara maidanezii care ne-au invadat, culmea, dintr-un cartier de locuinte sociale, amplasat fix langa gardul unitatii, in buricul orasului, pentru alegatorii colorati ai fostului primar rosu al Constantei. (...) Si cand ne scapati de cainii M...PSD, doamna ministru, sa luati si sobolanii care-s cat pisica (cu soriceii ne-am obisnuit sa convietuim) si gandacii cat maslina Colosal, ca omizile le mai suportam si anul asta", au scris, ironic, sindicaliştii, pe pagina de Facebook.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.