Elev bătut de mamele colegilor săi!

Elev bătut de mamele colegilor săi!

Imaginile cu băiatul de 13 ani bătut de cele trei femei au fost postate chiar de mama copilului pe o reţea socială. Incidentul s-a petrecut joi, 30 ianuarie, în timpul orelor de curs chiar pe coridorul şcolii.

Leyla, mama băiatului bătut de cele 3 femei, a postat imaginile video din timpul agresiunii.

„Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în Şcoala Gimnazială 28 Dan Barbilian din Constanţa”, a scris femeia marţi, 30 ianuarie, pe contul său de Facebook. În film se vede cum 3 femei lovesc elevul în timp ce mai mulţi copii aleargă şi tipă speriaţi pe holul şcolii. Imediat imaginile au fost distribuite de sute de persoane care s-au arătat revoltate de incident. Băiatul de 13 ani a fost dus de ambulanţă la spital, fiind externat în cursul serii. Mama copilului o acuză pe directoarea şcolii că a vrut să muşamalizeze incidentul.

„Nu ne-a lăsat directoarea să discutăm cu poliţia. Iar poliţiştii voiau să semnez ceea ce eu nu văzusem”. Mâine dimineaţă copilul se va prezenta la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat, iar după aceasta părinţii vor depune o plângere penală la parchet. Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Tot pe Facebook au apărut şi alte comentarii în care copilul este acuzat că-şi teroriza colegii. „A bătut doi copii de clasa a 5-a, timp de 6 luni non-stop.

A abuzat toată şcoala, directoarea nu a luat nicio măsură, atunci a intervenit familia deoarece copiilor le este frică să meargă la cursuri. Unde este dreptatea în această ţară? Băga copii în baie şi îi sechestra, îi lovea cu capul de calorifer. Pe unul l-a sugrumat de faţă cu dirigintele", scrie Hanim Ağa Bei Baba. Şi E. Memet a postat un comentariu despre caz: „Acest copil ... a bătut groaznic şi a chinuit copiii din şcoală. I-a pus la pământ şi i-a ameniţat să nu spună nimic părinţilor că îi omoară, a încercat să sărute băieţi pe gură. Este repetent de două ori la rând." O altă mămică, Sery, scrie că: "Pe fata mea a bătut-o şi se plânge că o doare mâna. Nu zic că fata e uşă de biserică dar nu mai vrea să meargă la şcoală din cauza ... şi conducerea nu ia nicio măsură.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.