Femeie de 95 a accidentat mortal un îngrijitor de cimitir

Femeie de 95 a accidentat mortal un îngrijitor de cimitir

 Unei britanice de 95 de ani i s-a suspendat permisul de conducere pe viaţă după ce a accidentat mortal un îngrijitor într-un cimitir, informează Press Association. 

Gertrude Lister, din localitatea Bray, comitatul Berkshire, a fost condamnată la 16 luni de închisoare, cu suspendare, după ce a recunoscut că a condus imprudent şi a provocat un accident mortal. Bătrâna trebuie, de asemenea, să plătească 535 de lire cheltuieli de judecată. 

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Thames Valley a declarat că şoferiţa a provocat moartea unui bărbat de 47 de ani, Paul Mills, în incidentul care s-a petrecut anul trecut, pe 14 februarie arată Agerpres. 

Oficialul a adăugat: ''Lister conducea un Hyundai în cimitirul Braywick când a accelerat şi a pierdut controlul vehiculului încercând să evite o furgonetă parcată. Maşina a plonjat peste un gard viu şi l-a accidentat pe Paul Mills, îngrijitor al cimitirului, înainte ca automobilul să se oprească într-un alt tufiş''. 

Ofiţerul care investighează cazul, Claire Miller, spune că ''a fost un caz de greşeală de conducere care s-a soldat cu moartea tragică a domnului Mills care se afla în timpul serviciului. Ancheta a stabilit că şoferiţa nu a avut o problemă medicală în momentul incidentului şi nu au existat nici probleme tehnice cu vehiculul''. 

''Sper că hotărârea justiţiei ajută familia victimei să treacă peste tragedie'', a adăugat ofiţerul. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.