Grav accident cu un microbuz

Grav accident cu un microbuz

Un microbuz cu pasageri a fost implicat într-un accident rutier, vineri dimineaţă, pe DN 6, în judeţul Teleorman, iar patru persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 05.00, pe DN6, în zona localităţii Bujoreni din judeţul Teleorman, unde un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara şoselei, iar întrucât primele informaţii indicau mai multe persoane implicate, dintre care două încarcerate, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie.

 

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale complexe de stingere, un echipaj de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi şase echipaje mediale SAJ, potrivit reprezentanţilor Inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

 

În microbuz se aflau opt persoane - şapte bărbaţi şi o femeie - iar patru dintre acestea au fost rănite. Ele au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi vor fi şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Alexandria. Reprezentanţii ISU au precizat că toate cele patru victime sunt conştiente şi cooperante.

 

Începând cu ora 5.43 s-a dezactivat planul roşu de intervenţie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.