Jandarmeria a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei protestatarilor

Jandarmeria a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei protestatarilor

Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare totală de 7.500 de lei celor şase persoane care au fost ridicate în timpul protestelor de miercuri seară.

Jandarmeria a aplicat amenzi de peste 7.000 de lei protestatarilor ridicaţi miercuri
„Ca urmare a incidentelor înregistrate în cursul serii de miercuri, 20 iunie 2018, în zona Piaţa Victoriei, precizăm că jandarmii din cadrul DGJMB au condus la secţia de poliţie 6 persoane, în vederea identificării acestora şi luării măsurilor legale. De asemenea, menţionăm că au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.500 lei”, informează Jandarmeria.

Aproximativ două mii de oameni au protestat în faţa sediului Executivului, nemulţumiţi de adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală. Au existat şi incidente. Zeci de protestatari s-au aşezat pe carosabil, în semn de protest, şi s-au îmbrâncit cu forţele de ordine. Traficul a fost parţial blocat în zonă.

Jandarmeria Capitalei a anunţat, miercuri seară, că şase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieţei Victoria, au fost ridicaţi şi duşi la poliţie pentru audieri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.