Lucrări de reparaţii pe DN 65, în Argeş, şi pe DN 7, în Vâlcea

Lucrări de reparaţii pe DN 65, în Argeş, şi pe DN 7, în Vâlcea

Circulaţia rutieră este restricţionată, de joi dimineaţă până vineri la prânz, pe DN 65, la Albota (Argeş), unde au loc lucrări de reparaţii pe sensul Piteşti - Slatina. Totodată, până joi seară se desfăşoară lucrări de reparaţii pe DN 7, în zona Dealu Negru (Vâlcea), anunţă Centrul Infotrafic.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că joi, de la ora 09.00, până vineri în jurul prânzului, pe DN 65, în Albota, judeţul Argeş, se vor face lucrări de reparaţii la kilometrul 109, pe sensul de mers Piteşti - Slatina.

Zona este semnalizată corespunzător, iar circulaţia rutieră se va desfăşura pe celălalt sens, alternativ pentru ambele direcţii, traficul fiind dirijat prin semafoarele electrice.

De asemenea, joi, între orele 8.00 şi 18.00 au loc lucrări de reparaţii la carosabil pe DN 7, în zona Dealu Negru, judeţul Vâlcea, pe tronsonul kilometric 159+800 - 160+900 de metri.

Lucrările se vor executa mai întâi pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Piteşti, după care vor continua pe celălalt sens. Şoferilor li se recomandă atenţie sporită şi viteză redusă în zona lucrărilor.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.