Mașină lovită de tren: doi morți

Mașină lovită de tren: doi morți

Şoferul maşinii lovite de tren, vineri dimineaţă, în zona barierei Lacu Dulce din municipiul Brăila, accident în urma căruia au murit două persoane, a forţat trecerea peste calea ferată, ignorând semnalele acustice şi luminoase şi depăşind autoturismele aflate în aşteptare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Conform sursei menţionate, la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cazasu, iar pe scaunul din dreapta sa o femeie de 34 de ani, probabil soţia sau sora acestuia, ambii având acelaşi nume de familie.

Maşina a fost lovită de trenul Regio care circula pe ruta Constanţa - Galaţi şi a fost târâtă aproximativ 100 de metri, în urma impactului ambii ocupanţi ai autovehiculului murind pe loc.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti reiese că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea de nivel cu calea ferată.

Traficul pe calea ferată a fost blocat câteva zeci de minute.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi o echipă de descarcerare de la ISU, precum şi două ambulanţe ale SAJ şi un echipaj de la IPJ Brăila.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.