Logo
Imprimă această pagină

Mort, călcat de tractor

Mort, călcat de tractor

Un muncitor în vârstă de 40 ani, care lucra într-o pădure din zona Tuşnad, a murit miercuri după-amiază după ce a fost călcat de tractorul din care sărise pentru că vehiculul aluneca spre o râpă, conform organelor de anchetă. 

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Harghita, Dorin Male, bărbatul, din localitatea Tuşnad Sat, lucra ca tractorist, în pădure, alături de un coleg şi, la un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, tractorul pe care îl conducea a început să alunece spre o râpă. Muncitorul a sărit din tractor, dar roata din spate a acestuia i-a trecut peste cap şi l-a omorât. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că echipajele de descarcerare şi cele ale Serviciul Judeţean de Ambulanţă au ajuns la locul accidentului cu un alt tractor, întrucât zona era greu accesibilă, cadrele medicale constatând decesul bărbatului. 

Reprezentantul ITM a precizat că, potrivit primelor informaţii, este vorba despre un accident de muncă, ancheta fiind în curs de derulare. 

Cazul este cercetat şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.