Nu a mai rezistat. S-a aruncat de la etaj din spital

Nu a mai rezistat. S-a aruncat de la etaj din spital

Un bărbat de 64 de ani din localitatea buzoiană Lopătari s-a aruncat, în noaptea de joi spre vineri, de la etajul întâi al Spitalului Judeţean Buzău, decedând după o oră în Secţia de Terapie Intensivă. Fl fusese legat de pat pentru că era violent, dar s-a dezlegat şi a ameninţat personalul medical inclusiv cu stativul de la perfuzie.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul de 64 de ani din Lopătari care avea epilepsie fusese internat pe Secţia de Neurologie, în data de 9 octombrie, după ce suferise un accident vascular cerebral cu hemipareză stângă, analizele arătând şi că este un consumator de alcool.

Pacientul a avut o evoluţie favorabilă, însă joi a devenit uşor dezorientat şi confuz. La orele serii, el ar fi devenit agitat şi violent cu personalul medical, a primit tratament sedativ şi s-a cerut acordul familiei pentru a putea fi imobilizat la pat, prin metoda de contenţie.

Bărbatul a reuşit, însă, să se dezlege şi a început să ameninţe personalul sanitar cu obiecte contondente pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de la perfuzie. La un moment dat, în criza sa, omul s-a retras în grupul sanitar de unde s-a aruncat în gol, de la etajul unu, direct în cap.

La acel moment, prin curtea spitalului trecea o Salvare şi pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanţă, aceştia i-au acordat imediat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit după o oră, scrie news.ro.

Poliţia a deschis dosar penal in acest caz.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.