O femeie a fost înjunghiată în apropierea unei grădiniţe

O femeie a fost înjunghiată în apropierea unei grădiniţe

O femeie de 38 de ani a fost înjunghiată, vineri, în apropierea unei grădiniţe din Sectorul 2 al Capitalei, victima fiind în stop cardio-respirator, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

 

UPDATE 15.40 Femeia în vârstă de 38 de ani, înjunghiată de soţ într-o grădiniţă din Sectorul 2 al Capitalei, a murit, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Femeia, care era şi directoarea grădiniţei şi care a fost înjunghiată vineri, în Sectorul 2 din Bucureşti, avea certuri dese cu soţul său, cel care ar fi atacat-o de altfel, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine.

" Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa", a declarat o vecină.

Soţul femeii este audiat, la ora transmiterii ştirii, la Secţia 8 de Poliţie. Potrivit unor surse judiciare, atacatorul ar fi încercat iniţial să se sinucidă, dar nu are leziuni mari.

UPDATE 14.10 Femeia de 38 de ani, înjunghiată vineri, în Sectorul 2 din Bucureşti, este directoarea grădiniţei unde a avut loc atacul, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX. Sursele citate precizează să principalul suspect ar fi soţul femeii.

Potrivit unor surse judiciare, atacatorul ar fi încercat iniţial să se sinucidă, dar nu are leziuni mari.

"Am primis SMS în timp ce eram în Comitetul Executiv Naţional (CExN), înţeleg că a fost reţinut agresorul, se vor lua măsurile legale", a declarat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Medicii spun că femeia este în stare gravă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, potrivit Poliţiei Capitalei.

Prin apel 112, în jurul orei 12.20 a fost sesizată o agresiune asupra unei femei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, potrivit Poliţiei Capitalei.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti: Grădiniţa a cărei directoare a fost înjunghiată funcţionează ilegal

Grădiniţa a cărei directoare a fost înjunghiată, vineri, nu este acreditată de Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) urmând să trimită o adresă către poliţie prin care să informeze că această unitate funcţionează ilegal, potrivit instituţiei.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), grădiniţa, care se numeşte Funnyland, nu este acreditată de către Ministerul Educaţiei, iar Inspectoratul va trimite o adresă oficială către Poliţie prin care să informeze că această grădiniţă funcţioneaza ilegal.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.