O femeie și-a înjunghiat fiul

O femeie și-a înjunghiat fiul

Femeia în vârstă de 58 de ani din municipiul Lupeni care şi-a înjunghiat mortal fiul şi şi-a anunţat fapta la 12 ore de la comiterea crimei, a fost reţinută pentru 24 de ore, ea urmând să fie prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara, femeia de 58 de ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost reţinută 24 de ore.

”Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore si va fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Femeia a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa că în urmă cu aproximativ douăsprezece ore şi-a înjunghiat mortal fiul, în urma unui conflict.

”Astăzi (miercuri – n.r.), la ora 17.43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineţii (conform declaraţiilor femeii, în jurul orei 5:30) şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa a acestora. Echipa operativă deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.