Omul bisericii și-a incendiat soția

Omul bisericii și-a incendiat soția

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, cântăreţ bisericesc în comuna Ciorteşti, judeţul Iaşi, a fost arestat pentru uciderea soţiei, fiind acuzat că a bătut-o până a leşinat, apoi a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.


Potrivit anchetatorilor, bărbatul este acuzat că şi-a lovit soţia, de 48 de ani, cu o bâtă, iar după ce aceasta a leşinat, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

Femeia a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului şi a murit a doua zi după incident, fiind lăsată să zacă în casă, pe pat. În acest interval, soţul femeii, care este dascăl bisericesc în comuna Ciorteşti, nu a solicitat intervenţia medicilor.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că s-a enervat, întrucât femeia ar fi consumat în exces băuturi alcoolice. Cei doi soţi pregăteau nunta fiicei lor, programată peste două săptămâni.

Dascălul a fost iniţial reţinut, după care judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Primarul localităţii Ciorteşti, Alina Apostol, a declarat pentru News.ro că oamenii din localitate sunt şocaţi de fapta comisă de dascălul bisericii şi că nimeni nu-şi explică de ce bărbatul a acţionat cu o asemenea cruzime.

”Este şocant. Erau o familie normală, iar bărbatul nu era cunoscut ca fiind violent. Urmau să-şi mărite fata peste două săptămâni, au împărţit şi invitaţiile la nuntă. Faptul că soţia a băut nu e un motiv să nu ai discernământ şi să-i dai foc. E îngrozitor. Bărbatul a lucrat şi în străinătate o perioadă, nimic nu anunţa gestul pe care l-a făcut. Lumea e terifiată, nimeni nu-şi explică cum un om al bisericii poate face aşa ceva”, a declarat edilul comunei Ciorteşti, Alina Apostol.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.