Patru morți într-o căruță luată de ape

Patru morți într-o căruță luată de ape

Trei persoane au murit, iar una a fost dată dispărută, după ce au încercat să traverseze cu căruţa, marţi noaptea, un pârâu umflat de ploi într-un sat din judeţul Tulcea. Două dintre victime sunt copii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii tulceni au reuşit, miercuri dimineaţă, să găsească şi trupul bărbatului dispărut după ce a încercat să traverseze cu căruţa, un pârâu umflat de ploi, împreună cu soţia sa şi cei doi nepoţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Tulcea, căutările bărbatului dat dispărut marţi noaptea au fost reluate în cursul dimineţii de miercuri. După aproximativ două ore de căutări, ei au reuşit să găsească trupul acestuia, la aproximativ jumătate de kilometru de locul în care s-a produs tragedia.

„A fost găsit bărbatul la aproximativ 500 - 600 metri de locul în care s-au răsturnat. Era în apă, sub un copac. Salvatorii au căutat prin cursul pârâului”, au spus reprezentanţii ISU Tulcea.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a fost alertaţi, marţi, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112, după ce doi adulţi şi doi minori au fost luaţi de apele umflate ale de un pârâu din satul Măgurele, comuna Topolog din judeţul Tulcea, în timp ce încercau să-l traverseze într-o căruţă.

„La faţa locului au fost deplasate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi opt subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică, o autospecială de muncă operativă şi şapte subofiţeri”, au anunţat reprezentanţii ISU Tulcea.

Ei au reuşit să găsească aproape de miezul nopţii două dintre victime, o femeie de 58 de ani şi un copil de 4 ani, ambele în stop cardio-respirator.

Medicii au încercat să îi resusciteze, dar niciunul nu a răspuns manevrelor, murind.

Ulterior, a fost găsit încă un copil, o fetiţă, de asemenea decedată.

Potrivit ISU Tulcea, cele trei victime care au murit sunt o femeie de 58 de ani, o fetiţă de 7 ani şi un băiat de 4 ani. Un bărbat de 68 de ani este căutat şi miercuri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.