Patru persoane, între care un copil de 3 ani, rănite în urma unui accident

Patru persoane, între care un copil de 3 ani, rănite în urma unui accident

Patru maşini au fost avariate şi patru persoane, între care şi un copil de 3 ani, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, duminică, pe DN2 (E85), în localitatea Mărăcineni. Accidentul s-a produs din cauza unui şofer de 28 de ani care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru, bărbatul de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism Opel staţionat nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde a lovit alte două maşini care circulau regulamentar, după care s-a răsturnat.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea a patru persoane printre care şi un copil de 3 ani care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările. Circulaţia pe DN2 (E85) în zona producerii accidentului rutier s-a desfăşurat cu dificultate aproximativ o oră.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.