Patru răniți după ce a intrat cu mașina în pom

Patru răniți după ce a intrat cu mașina în pom

Patru persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite, joi seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. Femeia care conducea autoturismul care a provocat accidentul a încercat să depăşească un camion militar, dar din faţă venea un autovehicul. Pentru a evita impactul cu acesta, a tras de volan şi a ajuns în copac. De asemenea, camionul militar a ajuns pe câmp.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, joi seară, o femeie în vârstă de 33 de ani conducea un autoturism Mercedes pe DJ 38, iar la un moment dat a încercat depăşirea unui autocamion militar.

 

Din sens opus venea un alt camion, iar femeia a tras de volan, iar maşina a părăsit carosabilul, ajungând pe câmp şi oprindu-se într-un copac. De asemenea, şoferul autocamionului militar a tras de volan ajungând în câmp. Poliţiştii mai spun că autoturismul ar fi acroşat uşor autocamionul depăşit.

În accident au fost rănite conducătoarea auto din Mercedes, pasagera de pe locul din dreapta faţă, în vârstă de 32 de ani, şi doi copii, unul de 9 ani şi altul de 11 ani, victimele suferind diverse traumatisme.

În autoturism se mai afla un copil care nu a fost rănit. Persoanele rănite au fost duse la spital pentru îngrijri medicale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.