Poliţia Română: 32 de maşini furate din state europene descoperite

Poliţia Română: 32 de maşini furate din state europene descoperite

Peste 30 de maşini furate, cele mai multe din Marea Britanie, Spania şi Belgia, au fost descoperite de poliţişti în urma unei acţiuni pentru combaterea furturilor de autovehicule şi traficarea acestora desfăşurate pe parcursul a trei zile, în cooperare cu autorităţile din statele membre ale Uniunii Europene. Poliţiştii le recomandă celor care vor să achiziţioneze un autoturism second-hand din târgurile de profil sau de pe Internet să fie prudenţi şi să solicite vânzătorului prezentarea documentelor de identitate.


Potrivit Poliţiei Române, poliţişti de investigaţii criminale, rutieri şi de ordine publică, sub coordonarea Direcţiei Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au acţionat, în perioada 25 - 27 septembrie, pentru combaterea furturilor şi traficului internaţional cu autovehicule reclamate furate, acţiunea desfăşurându-se simultan în statele membre ale Uniunii Europene.

În cadrul operaţiunii, au fost organizate acţiuni în trafic şi în locurile de comercializare a autovehiculelor second-hand şi controale la punctele de lucru ale societăţilor comerciale care au ca obiect de activitate dezmembrarea autovehiculelor şi comercializarea subansamblelor.

La nivel naţional, au fost identificate 32 de vehicule urmărite în bazele de date naţionale şi internaţionale. Astfel, opt maşini erau reclamate ca furate din Marea Britanie, cinci din Belgia, cinci din Spania, patru din Italia, trei din Germania, două din Franţa şi câte una era reclamată ca sustrasă din Polonia, Olanda, Bulgaria, Ungaria, respectiv din România. Autovehiculele identificate au fost indisponibilizate.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.